Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Oudervereniging Groen Licht


Op school hebben we een actieve oudervereniging, genaamd Groen Licht. De OV telt op dit moment vijf leden, allen ouders van leerlingen op school. Zij organiseren, samen met de leerkrachten, de festiviteiten en activiteiten op school. Het initiatief voor een activiteit komt vanuit de leerkracht of school. Deze activiteiten kosten vaak geld en daarvoor wordt deels de ouderbijdrage aangewend. Daarom vragen we van de ouders een vrijwillige bijdrage van €20,00 per kind per jaar. De hoogte van de ouderbijdrage wordt jaarlijks vastgesteld op de jaarvergadering in oktober. De bijdrage wordt gebruikt om de activiteiten, zoals Sinterklaas, Kerst en de laatste schooldag, mee te bekostigen. De inkomsten zijn niet toereikend, maar de oudervereniging probeert de bijdrage zo laag mogelijk te houden. Hoewel we graag zien dat u de bijdrage voldoet, blijft het betalen ervan vrijwillig. 

De OV heeft twee werkgroepen: de versiercommissie en de luizenmoeders. Deze werkgroepen worden gecoördineerd vanuit de oudervereniging.
De versiercommissie zorgt steeds voor een mooi versierde school, passend bij de festiviteit van dat moment (bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst) of bij het seizoen (herfst, winter, lente, zomer).
De luizencontrole is vóór en na elke vakantie.