Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Kosten kinderopvang


De kosten van onze kinderopvang liggen vaak lager dan gedacht. U kunt ze eenvoudig zelf berekenen via onze rekentool. Omdat de kosten van kinderopvang voor elk gezin anders zijn, vragen wij u enkele gegevens in te vullen voor een juiste berekening. Binnen een paar minuten heef u een indicatie van de kosten voor kinderopvang in uw situatie.

Voor de opvang in Harlingen neemt u contact op met onze afdeling Planning en Plaatsing.

Bereken de kosten voor kinderopvang bij Kinderwoud in uw situatie hier.
Indien gewenst kunnen wij uiteraard ook een offerte op maat van de kosten van kinderopvang voor u maken.
Klik hier voor onze tarieven en bekijk hieronder onze contractvormen.

Contractvormen

Om ervoor te zorgen dat de kosten van kinderopvang aansluiten bij uw wensen, biedt Kinderwoud verschillende contractvormen aan.

Schoolwekencontract

Het schoolwekencontract geeft recht op kinderopvang tijdens schoolweken (41 weken per jaar), op contractueel vastgelegde dagen. Kinderwoud volgt de vakantieplanning van het Ministerie van Onderwijs.

Jaarcontract

Het jaarcontract geeft recht op kinderopvang gedurende het hele jaar op contractueel, vastgelegde dagen (52 weken per jaar). Het jaarcontract van Kinderwoud is een zorgeloos contract. 

Flexibele opvang

Kinderopvang op elk gewenst moment. Kinderwoud biedt het flexibele contract aan, dit houdt in dat uw kind(eren) niet op vaste dagen of tijden gebruik hoeven te maken van de opvang. Voor flexibele opvang op het kinderdagverblijf kunt u per kwartier de opvang afstemmen, met een minimum van 4 uren per keer. 

Vakantiekaart

Het is natuurlijk mogelijk dat u enkel opvang nodig hebt in schoolvakanties of naast het afgesloten schoolwekencontract. In dat geval bieden wij de mogelijkheid tot het gebruik van de vakantiekaart. Met de vakantiekaart koopt u aan het begin van het jaar een aantal dagdelen in, welke in overleg, ingezet kunnen worden.